Dina framgångsfaktorer. Vilka är det?

… Är det att vara som alla andra? Eller skapas framgång genom att inte vara som alla andra?

Tänk så här….

Är du som alla andra. Då är du lika medioker och tråkig som alla andra. För alla andra lever i sin bubbla och funderar över lösningar på hur man ska överleva dagen.

Nej självklart är inte alla andra mediokra. Men många lever otroligt grått och trist. Men vad händer om du sätter lite färg på vardagen?

Till exempel att vara så otroligt störande glad att alla gråa stör sig på dig just för att du är onormalt glad? För det första väcker det ett intresse hos folk (framgångsfaktor 1). De börjar fråga dig ”Varför är du så glad idag”. De visar intresse för just dig!!!

Självklart är du kryptisk och säger att du är så jävla lycklig du kan bli (framgångsfaktor 2). De fortsätter att visa intresse för dig och frågar troligtvis vad som hänt.

På så sätt har du fått folk att visa intresse för just dig och det är ju där framgången ligger. I att få folk att lyssna på just Dig!

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...