Om Carl Jonas

Med över 400 artiklar om företagande…

Försöker jag hjälpa dig som företagre att bli bättre på att driva din verksamhet framåt och att bidra till att du når dina mål och att du får inspiration och motivation. 

Varför gör jag det här? 

Jag tjänar knappt några pengar, lägger ner stundtals väldigt mycket tid, gör research och svarar på mail, varpå några kanske ställer sig frågan Varför gör jag detta? . På den frågan finns bara ett svar. Helt enkelt för att jag tycker företagande, näringsliv, försäljning, marknadsföring m.m är väldigt intressanta och roliga ämnen att utforska och skaffa mig kunskap inom.
 
Den kunskap som jag skaffar mig delar jag mer än gärna med mig av. Helt utan några som helst förpliktelser
 

Därför hittar du artiklar som kan vara off-topic

Jag tycker personligen det är viktigt med att företagare får inspiration & motivation, mår bra och lär sig nya saker som ökar ens intellekt.
 
Därför kan du finna artiklar som vid en första anblick inte hör hemma här men som vid en närmare eftertanke kan hjälpa en och annan företagare där ute, i den stora vida världen.
 

Vi kan hjälpa varandra ☺️

Har du någon kommentar eller en åsikt du vill ventilera? Gör det då, antingen direkt i artikeln eller via kontaktsidan här på CarlJonas.se. Då kan du få hjälp eller så hjälper du andra genom att den här sajten blir bättre med hjälp av din åsikt och dina förbättringsförslag.
 
Med varma hälsningar
 
Carl Jonas