Annandag nummer 1

Idag är det annandagen. Annandag nummer 1 för detta året. Javisst, nu tänker du att det bara finns en annandag. Enligt kalendern ja. Fira lagom mycket även denna dag. Jul infaller ju bara en gång per år. Men samtidigt infaller även ett visst lugn på ditt företag du har eller jobbar på. Jag lovar dig. Har du inget att göra, kan du få mycket uträttat om du bara ser till att maka dig iväg. Varför jag säger annandag nummer 1? Ja, en liten insikt om att annandagen kan göra dig till nummer 1. Du kan prestera, visa framfötter, lägga mycket jobb bakom dig när du träder över gränsen mellan detta året och 2011. Varför inte göra underlag för fakturor, bokföring, bekräftelser? Ja allt kan bli så mycket bättre om du tar och ger ditt projekt lite av din alldeles för dyrbara tid. Men tänk så mycket du tjäna på om du har så lite som möjligt att göra i Januari?

Kanske kan du sälja ovanligt mycket för Januari månad, som dessvärre brukar vara rätt klen månad när det gäller försäljning?

I vilket fall som helst, så litar jag på ditt omdöme och förutsätter du gör det bästa av situationen?

Ha en underbar dag, sikta in dig på nyårsafton och lova mig att du gör underverk!

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...