Att lära sig programmera för webben – Varför?

Skälen är många men jag tänkte att jag skulle redogöra några av anledningarna i ett inlägg.

1. Du lär dig skapa hemsidor vilket kan vara bra i framtiden och inte bara för ditt företag. Dels för att du vet vad det handlar om i den situation du hyr någon som skall bygga en hemsida åt dig. Du är inte helt ”nollad” och inte ett objekt man kan lura hur lätt som helst.

2. Du kommer att spara extremt stora summor pengar om du väljer att lära dig koda en hemsida själv, framför att låta någon annan göra det. Summor som överstiger 100 000:- är inte helt ovanligt för en hemsida med lite avancerade funktioner. Kan du spara de pengarna kan du komma igång mycket smidigare med det företag och då lägga pengar på viktigare saker.

3. Du skaffar dig mer kunskaper och blir mer bildad som person. Detta styrker dig mentalt att veta att du kan programmera. (Om du har ett sådant intresse såklart).

Givetvis finns det fler anledningar men de viktigaste har jag tagit upp här.

Vill ni ha hjälp på vägen finns det ofantliga mängder guider och resurser att använda sig utav.

PHPacademy är en engelskspråkig guide som har ett enormt videobibliotek på youtube.

Mr1Buying är en annan användare på youtube som har hållt på särsklit länge med att publicera guider på youtube MEN han har trots detta ett enormt bibliotek och tro mig. Det uppdateras med flera klipp om dagen så detta är lovande för oss svenska utvecklare / blivande utvecklare då han går igenom allt på ett bra sätt och han talar svenska! Det gör det hela mycket lättare 🙂

Hoppas ni har fått lite inspiration!

Ha det gott!

/Carl-Jonas

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...