Passa på att lära dig, medans du kan..

Som många vet håller jag på att starta företag. Men hur resonerar jag inför starten? Man kan läsa på Stefan Edbergs sida att man skall syssla med det man kan och lägga ut det övriga på entreprenad av orsaken för att du inte kan, och du har inte tid att lära dig. Ett exempel handlar om hemsidor. Något som oftast är väldigt dyrt i startfasen av din hemsida, men även något väldigt kostsamt i längden. Det i form av abonnemang av service och underhåll etc. Därför tycker jag, beroende på vad du tänker starta att lära dig så mycket du kan. För att gardera dig mot kostnader i framtiden. Det finns en uppsjö av guider som är helt gratis för dig som användare och därför kan en hemsida kosta dig runt 200:-/år istället för 40′-100′ kr. per år. Det finns exempel som är långt mycket dyrare än så. Men, varför inte passa på att lära dig själv? Dels för att det är en säkerhet för du kan ju faktiskt tjäna pengar på det. Samtidigt som du ökar ditt intellekt.

Just nu lär jag mig programmering för hemsidor. Det är något som är både intressant och roligt. Samtidigt som det hjälper mig i min start av mitt företag.

Ha det gott!

/Carl-Jonas

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...