varför är vi så mediokra?

… Jag blir så förbannad när jag hör att man ska tänka sig för, eller att man kanske inte vet vad man håller på med. Vem kan säga att man råder någon när man säger sådana saker?
Låt mig ge ett par exempel. När man skall köpa bil. Helst gärna en ny så finns det många som har åsikter om det är rätt eller fel men varför? Jag tror det är den svenska avundsjukan som ligger och gror. Han har råd med en ny bil och inte jag. Det är så jävla falskt, istället för att unna någon chansen att köpa sin nya bil. På samma sätt gäller det om man ska starta eget. Han vågar göra något jag inte törs med. Så fult och så fruktansvärt.

Till alla er som funderar på att starta eget eller köpa en ny bil. Gör en seriös och genomtänkt kalkyl och kör hårt! Ingen annan än Du vet vad du har råd med, eller kan göra med ditt liv. Sen när du är stolt, nöjd eller jävligt rik märker du vilka dina sanna vänner är.

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...