Skatteverket finns på facebook

Gilla skatteverket på Facebook
Skatteverket finns nu på Facebook. Perfekt för dig som har frågor, funderingar och tankar om årets deklaration som är i full fas.
För övrigt så kan jag se att fler och fler offentliga verksamheter väljer att visa upp sitt ansikte på Facebook vilket många tycker är bra.

Att vara där folket och företagen är kan ju inte bli annat än bra i mina ögon och jag hoppas att fler statliga verksamheter väljer att ansluta sig till de sociala medierna.

Ytterligare ett gott exempel är det statligt ägda företaget SJ som har anammat de sociala medierna. De agerar väldigt flitigt på Twitter och lämnar ofta statusuppdateringar på förseningar etc. via twitterflödet.

Så det finns helt klart många vägar att gå för att göra sina kunder nöjda (Ja, jag väljer att se mig själv som kund till skatteverket) men samtidigt finns det väldigt mycket mer att göra så att resultatet blir ännu bättre.

För skatteverkets del tror jag att det är bra att de syns där mycket ungdomar befinner sig, just för att undvika att svartjobben sprider sig bland ungdomar. Lyckas man skapa ett medvetande bland ungdomarna om att skatteverket finns, vad skatteverket gör och varför man skall jobba vitt kan skaran svartjobbare och svartjobb sänkas ytterligare. Då kommer resultatet bli att vi företagare blir fler, staten (du och jag), får mer pengar till offentlig sektor etc, ja listan kan göras lång.

Så min uppmaning till Offentliga företag, förvaltningar och organisationer – Var där folket är!

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *