Företagare utvecklar sig själva – Genom läsning

Företagare bör läsa lite varje dag

Att böcker innehåller information, det går inte att sticka under stol med. Men hur mycket läser du för att utveckla dig inom företagande?
Sanningen säger att ju mer man läser desto mer intellektuell blir man och oftast spelar det ingen större roll vad man läser. Dels för att bokförlag inte ger ut vilka böcker som helst och dels för att bokförlag inte anlitar vem som helst. Vad böckerna däremot innehåller är upp till betraktaren att tycka om innehållet är bra respektive mindre bra.

När det kommer till säljböcker så har jag nämnt det tidigare att alla böcker är bra men att vissa böcker är bättre. Oavsett om du vill utvecklas att sälja eller börja med att sälja så finns det böcker som passar dig och mitt tips till dig är att utforska det som finns.

Kan du slippa betala för böckerna är det ännu bättre och tro mig… Det finns vägar att gå om du vill spara in på dina slantar.

Börja med att luska ut det som finns på ditt/dina bibliotek och se om du hittar något där. Tänk också på att det inte spelar någon roll vilken kommun du bor i då du får låna böcker på alla landets bibliotek, det är bara att skaffa lånekort. Så bor du precis vid en eller flera kommungränser så kolla alla biblioteken.

Går du sedan på event så brukar det oftast delas ut böcker som kan hjälpa dig på vägen utan att du behöver betala dyra pengar. Duger dessa böcker för att få fart på dig, ja, då kommer du billigt undan och i annat fall kanske du finner en författare som passar dig och bör då fortsätta köpa/läsa böcker från denne.

När du sedan funnit en författare som passar dig utmärkt bör du läsa ca 30-60 minuter om dagen och du bör då se den tiden som en investering och inte något som måste göras bara för att….
Nu när du ger den här tiden till dig själv kommer du ganska snart att inse att du ökar på ditt intellekt, du hittar knep på hur du blir bättre på ditt företagande, hur du blir bättre företagare helt enkelt.

Fortsätter du sedan på den här banan blir du en företagare många skall vara rädd för. Du blir vass som företagare kort och gott.

Så läs på och ge ditt företag allt!

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

1 Response

  1. 27 februari, 2013

    […] Företagare utvecklar sig själva – Genom läsning Har du lyssnat på en bra […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *