det var bättre förr…. Eller???

många säger ju det….men var det verkligen det? Hur såg det ut förr… Var det bättre? Var det bättre när man fick slå barn, när arbetarna arbetade med asbest, när den fria viljan inte fick styra och att tekniken knappt var utvecklad.

I ett radioprogram på p4 togs detta ämne upp och jag blev så frustrerad.

Idag arbetar näringslivet och staten gemensamt istället för som det var förr, att det var svårt att göra något nyskapande. Idag har socialdemokraterna gjort en totalomvändning jämfört med förr då det var fult att ha ett företag. Det var fruktansvärt fult att tjäna pengar.

Går vi ännu längre tillbaka i tiden hade vi epidemier att tampas med. Det fanns inga mediciner och det låg människokroppar på gatorna. Nej. Jag tycker det är naivt att se tillbaka på förr istället för att leva i nuet. Det är ett hinder för nyskapandet och den utveckling vi ska se fram emot
.

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...