Då sitter man här…

…och är lite smått vaken för att om en stund gå och lägga mig… 🙂

Den här bloggen är långt ifrån klar. Men desto längre ifrån att vara helt ny.
Det finns många som inte trodde att jag, Carl Jonas skulle starta en blogg. Nä, det var aldrig aktuellt att skriva om mode, skönhet och allt däremellan. Men jag hittade något att skriva om och det är just om entreprenörskap och företagande. Dels anser jag att det är en bristvara med sidor där man får konkreta och genomtänkta tips och dels anser jag att jantelagen i Sverige är så utbredd att majoriteten av de som tänker ”Vad kul det hade varit att driva eget…” aldrig får chansen eller möjligheten att ens våga utveckla de idéer den individen besitter.

Orsakerna är givetvis olika från person till person men skrapar man lite på ytan landar oftast orsakerna i att jantelagen eller familj/vänner/nära och kära sätter stopp för dig och dina planer. Givetvis förstår jag att det finns fysiska hinder för att idéer ibland inte går att utveckla men vadå. Hade du tänkt uppfinna hjulet igen? – Nä tänkte det. Jag antar att du hade tänkt utveckla idéer som du själv anser att dina medborgare behöver och då tror jag knappast att du hade tänkt dig skapa ett imperium från dag 1.

God Natt och motivera dig själv till att lyckas!

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...