3 böcker som hjälper mig med min försäljning

Hallå där.
Då var det dags igen för ett nytt, färskt inlägg med tips om vilka böcker som har hjälpt mig i min försäljning där resultatet är att jag har blivit bättre på att bemöta kunder, prospektera som tillsammans har gjort att jag har fått fler kunder till mitt företag.

En bok kommer inte göra den största skillnaden. Däremot så kommer implementeringen och utförandet tillsammans med de böcker, artiklar och tidningar som du läser att på sikt se till att du blir bättre på försäljning.

Nedan har jag länkat till 3 böcker som har hjälpt mig samtidigt som jag tror att de kommer att hjälpa dig.

Konsten att vara fullt ärlig
De länkar som du ser nedan är länkar till min samarbetspartner Adlibris som erbjuder ett stort utbud med affärsböcker, både internationella och inhemska. Klickar du på länken, ger det mig som skapare av det här inlägget en viss provision, under förutsättning att du beställer. Detta förringar inte det faktum att böckerna jag rekommenderar är bra, för det är dem. Jag har läst, utvärderat och implementerat en mängd tips från var och en av böckerna jag tipsar om. Kort och gott. Länkarna klassas som annons enligt svensk lag.

De böcker jag vill tipsa om är…

Sell or be sold
Om du vill förstå varför säljare behövs och vad som gör det till ett framgångsrikt yrke
Författaren Grant Cardone är stor inom försäljning, framförallt i USA med omnejd. Han har rönt stor framgång inom just försäljning och idag driver han sitt bolag vars syfte är att utbilda andra inom området. Sell Or Be Sold är en bok för dig som vill få motivation och konkret information om vad försäljning handlar om. Han visar på nyttan det innebär att vara säljare och du får (om du inte redan har) stor inspiration till att starta idag.

Så varför inte göra det redan nu?

Beställ boken Sell or be sold nu

Om du vill veta vad du ska säga när du ringer kalla samtal
Power Phone Scripts
Mike Brooks släptte boken Power Phone Scripts: 500 Word-For-Word Questions, Phrases, and Conversations to Open and Close More Sales för att få dig att förstå nycklarna med telefonförsäljning och mötesbokning samtidigt som han visar hur man blir framgångsrik inom områdena. Jag har precis fått hem boken och redan nu har jag fått lärdomar jag inte hade innan.

Beställ boken Power Phone Scripts nu

När du vill prestera bättre inom försäljning
Psychoselling

Bruce King är författaren bakom denna svensköversatta bok som hjälper dig att förstå psykologin kring hur försäljning fungerar. Hur tänker du? Hur tänker dina kunder? Hur hittar du de öppningar som är så viktigt inom försäljning.
En riktigt bra bok som du bör ha i din boksamling.

Beställ boken Psychoselling nu

 

Har du böcker du vill tipsa om?

Jag älskar bra böcker. Har du några tips så tar jag tacksamt emot dem. Lämna tipset i kommentarsfältet så fler får reda på dina källor till kunskap!

Ha det gott!

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *