7 fraser du tycker om att höra

Oavsett vad så finns det alltid fraser som gör att du blir glad, som får dig att skina upp och som samtidigt får dig att må bra.

Varför berättar jag vad du tycker om att höra
Många gånger intalar vi oss själva saker som egentligen inte stämmer överens med verkligheten. Kanske har ingen i din närhet gett dig en komplimang på hela dagen? Då är det anledning nog att ge dig dessa 7 saker som du innerst inne vill höra från andra.

1. Du är skitsnygg
Att du är snygg är väl ingen hemlighet? Runtom där du bor säger statistiken att det finns en rad människor som verkligen tycker att du är snygg!

2. Du är riktigt trevlig att prata med
Det finns en rad människor som tycker att du är riktigt trevlig. Du har rätt värderingar, rätt inställning och skön röst att lyssna på.

3. Du har grym humor
Din humor är ju fenomenal. Folk som får möjligheten att lära känna dig inser snart att humorn du bär på kommer få många att skratta.

4. Du har en väldigt fin rumpa
Din rumpa… mmm. Den är ljuvlig att titta på. Formen är perfekt och den förgyller verkligen din kropp.

5. Du gör jobbet riktigt bra
Ditt arbete är du expert på. Ingen annan är så bra som du. Allt går ju inte att vara bäst på men när det gäller just vissa saker. Ja då märker man att du verkligen går att lita på.

6. Du är den bästa vännen man kan ha
Du är riktigt bra att ha som vän. Den bästa vännen någon kan ha faktiskt. Du är den bästa man kan prata med. Den bästa att anförtro saker med. Du är helt enkelt bäst!

7. Du är rolig att vara med
Du är helt underbar att umgås med. Att lära känna dig var det bästa som kunde hända och det är ju något som inte brukar bli så bra annars.

Varför allt detta till dig?
Runtom i din närhet finns folk som resonerar så här om dig. Alla de här tankarna finns hos folk som finns i din närhet. De kanske inte säger det. Men de tänker det. Om du tänker något positivt om någon kan du glädja personen genom att säga det.

Kram!

Fototack: Bailey Weaver // flickr.com

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *