Dessa sajter går jag in på för att få motivation

Alla behöver lite motivation då och då

Vi alla behöver ibland motiveras för att klara av dagar när de är som tyngst. Jag vet vad jag talar om då man som entreprenör ibland hamnar på en låg nivå när det gäller humöret och vissa gånger självkänslan. Jag tror nog inte att entreprenörer är ensamma om att ha en dålig dag. Det händer nog oss alla och därför är det bra att ha lösningar på problemen när det uppstår, som när du känner dig nere och behöver lite motivation.

Dessa sajter besöker jag när jag behöver lite motivation
Dessa sajter som jag redovisar nedan har ingen inbördes ordning. Jag vill även påpeka att sajterna inte betalar mig för att synas i inlägget. Jag tycker bara de är otroligt bra och värda att besöka.

1. Lifehack.org
-En riktigt grym sajt som samlar det mesta som rör livet och inte bara ämnen som rör motivation. Men när de gäller just motivation så har sajten ett enormt bibliotek med artiklar, tips och idéer så att man snabbt kommer upp på banan igen.

2. Youtube.com
-Youtube är en förhållandevis ny sajt som erbjuder en del videoklipp… Näää. Jag bara skoja, jag tror nog att du vet vad youtube är :). Däremot kanske du inte visste att sajten samlar videoklipp om motivation? Behärskar du engelska så har du (nästan) oändligt många videoklipp som berör ämnet som skall lyfta dig och din själ. Motivation på engelska stavas likadant, Motivation 🙂

3. Twitter.com
Bland sociala medier och företrädesvis går det att finna mängder av intressanta och motiverande personer att följa. Fördelen framför facebook är att det mycket lättare går att finna ämnen som motivation genom att söka på hashtagen #motivation. Bra va?

Tips: Kom igång med twitter med hjälp av min egengjorda kurs om twitter!

4. CNN Heroes
Nyhetssajten CNN har samlat och återberättat historier om vardagshjältar, något som är både motiverande och inspirerande. Dyk in i djungeln av hjältar och låt dig beröras inpå själen.

5. Karmatube.org
En samlingssajt med en uppsjö samling av videoklipp som hjälper dig att må bättre. Motivation är en kärna hos sajten.

Nu hoppas jag att du har fått lite tips på att finna motivation. Som avslutning ger jag dig en musikvideo som är riktigt grymt gjord.

 

 

 

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *