Gratis CRM-Verktyg

crm är bra för kundhantering

Alla vi företagare har ofta mycket kontakt med många andra aktörer som berör vår/våra firmor.
Därför är det då bra att kunna organisera detta på ett vettigt sätt och tro det eller ej så finns det faktiskt ett, för dig helt gratis CRM-verktyg att använda dig av.

Det heter sugarCRM och du finner det för nedladdning här
Dock så är det som så att du måste installera det på en webbserver. Har du då något datasnille till hands borde detta snille kunna lösa det åt dig (om du inte gör det själv) – i annat fall kan du anlita något snille för detta ändamål.
Jag kan, via mitt företag hjälpa dig med installationen för en 500:- ex. moms och avgiften täcker samtliga installationskostnader.

Värt att veta om verktyget
Verktyget är och lär förbli på engelska. Har du inga problem med det bör du kunna använda det som ett fullvärdigt verktyg till din verksamhet.
Jag som undertecknad tar inget som helst ansvar för produktens kvalité men vad det verkar så är det ett välanvänt verktyg som jag troligtvis kommer att börja använda själv.

Vad tycker du om verktyget?

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *