Gratis programvaror från Adobe – Grymt för dig som är företagare

Adobe har släppt mer eller mindre hela sin programserie i Creative Suite 2 för gratis nedladdning och användande. Det innebär att du som företagare kan gratis skaffa dig Photoshop, Illustrator m.m. och använda dig fritt av dessa programmen.

Dock kan det vara värt att notera att det inte ingår några uppdateringar eller support och därför lämnar Adobe inte några garantier eller dylikt vid installation på din dator. Så heller inte huruvida din dator skulle reagera vid installation etc. Så allt sker helt på användarens egen risk.

Men faktum kvarstår. Genom att ladda ner de fria programmen får du tillgång till en guldgruva i min mening. Skapa PDF-dokument, grafik till tryckmaterial och till hemsidan med sådana professionella verktyg som adobes kommer hjälpa dig långt på vägen i ditt företagande. Trots att programmen har x-antal år på nacken.

Tyvärr har företaget inte gått ut med hur länge möjligheten att ladda ner programmen finns men snabba på så du inte missar något. Har du laddat ner det en gång kan du använda det i senare lägen.

Ha det gott och en riktigt trevlig helg på dig!

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *