Förmågan att lyckas med hjälp av dina tankar Del 1

Förmågan att lyckas med hjälp av dina tankar är en serie i 3 delar där tanken är att försöka få dig att förstå hur du kan påverka ditt liv genom ditt tänkande. En gång per dag, i tre dagar får du delavsnitten.

Nu kör vi!

Mycket har sagts när det gäller det egna tänkandet. Men det tål att upprepas och det tål att nämnas på andra sätt så att alla förstår. Men svara ärligt. Tänker du ”Jag gör så gott jag kan i alla fall”? Tänker du ”Jag kan ju inget annat göra än att försöka”? ”Jag kan inte hjälpa att kunden inte ville köpa”?

Oavsett om du tänker så eller ej, så är det väldigt lätt att hamna på den banan och fortsätta tänka så när misslyckande efter misslyckande knackar på din dörr. Det är där grundproblemet ligger. Att du låter misslyckanden knacka på din dörr.

Som säljare eller företagare handlar allt om hur du gör för att övertyga kunden till att köpa. Har du redan innan bestämt dig för att sälja till kunden eller inte? Bestämmer du dig redan från början att kunden ska köpa din tjänst eller produkt så lovar jag dig att du, i ditt samtal med kunden målar upp ett behov så att det kommer kännas dumt för kunden att tacka nej. Så del nummer ett i den här serien handlar om att du redan från början skall utgå från att lyckas och inte tvärt om eller över huvud taget låta tvekandet omfamna din hjärna.

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...