kontorsprogram till android

Många har känt på en, många har sett en och många har en smartphone. Sen är det många med mig som även har en smartphone med operativsystemet Android.
Det finns mängder och åter av mängder appar (små program som installeras i telefonen) som folk har mer eller mindre nytta av.

Idag tänkte jag därför lägga upp lite appar som kan vara bra att ha när man är företagare.
Installera, prova och känn om det är ett program som du kan ha nytta av.

Vissa kostar, vissa är gratis

1. Catch note – Ett av mina favoritprogram, faktiskt. Enkelt att göra noteringar. Röst, foto och att knappa in med tangentbordet är de funktionerna som denna app bjuder på. Smidig och härligt bra.

2. Documents to go – Är ett bra program för dig som jobbar mycket i officepaketet. Gratisappen låter dig läsa/se dokumenten. Betal-appen låter dig få full tillgång och redigeringsmöjligheter till Google-document och även det ordinarie utbudet i officepaketet så som word, powerpoint och excel.

3. Google drive – Är en bra lösning för dig som vill skicka upp kopior till molnet. Som namnet antyder så är det en tjänst som levereras från Google. Dvs. att det mer eller mindre är/kommer bli integrerat i din androidlur om du inte redan har installerat det.

4. Andy TI – Gör om din androidlur till en kraftfull minräknare. Med andy TI installerar du en emulator och vips så har du en Texas Instrument. Rita grafer, gör avancerade uträkningar etc. Något för mattesnillen kanske?

Hoppas dessa hjälpte dig lite i din vardag!

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *