Använder du video för din marknadsföring?

 

videorecording

Video är ett riktigt grymt sätt att marknadsföra sig på. Stora organisationer som Skatteverket marknadsför sig med hjälp av video samtidigt som små entreprenörer gör detsamma.

Alla kan producera video-content
Idag har var och en en smartphone. Det räcker för att producera relativt vettigt material med kvalitet som folk vill se. Såvida du inte har en äldre mobil med sämre upplösning. Skulle du dessutom sitta utan en kamera eller videokamera finns det med all säkerhet någon du kan låna av för att skapa en videofilm.

Sedan behöver du ladda upp videoklippet och hoppas på att många kikar på din film. För att öka populäriteten kan du alltid resonera som ett proffs och försöka tänka på budskapet. Ju bättre och ju mer välarbetat ditt manus är kan göra stor skillnad på om dina tittare väljer att ta åt sig ditt budskap eller inte.

Använder du dig av videoklipp för din marknadsföring?

Foto: Soe Lin // flickr

En grym video från skatteverket:

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *