4 affärsidéer som du kan tjäna pengar på

En affärsidé kan vara något som tar en person från tankar till ett drömlikt liv. I andra fall kan det ta personer från ett någorlunda gott liv till att helt rasera ens trygghet och verklighet. Däremot tror jag att det oftast hänger på människan bakom idén istället för idén i sig.

Därför tror jag, om har du rätt driv… för ibland kan man vara hur produktiv som helst men sakna idéerna att förverkliga, så tror jag att du kan gå hur långt som helst, bara du vill. Därför har jag idag hämtat lite affärsidéer från jordens alla hörn och avslöja dem för dig så att du kanske kan ha nytta av dem och vem vet. Någon kanske kan ta dig till drömmarnas land?

1. En lyckad dejt i ett paket

Kärlek i paket
Det amerikanska företaget Unbox love har inte bara en klockren idé. Troligtvis hjälper företaget olika kärleksförhållanden att verkligen hålla. Vad företaget gör är att paketera underbara dejter till en kostnad av 50$ per månad. Teamet på företaget planerar en dejt, paketerar den i ett paket, levererar till kunden. Lite udda? Absolut – men man får ju en upplevelse. Riktigt vad man får framgår inte, men det är en hjälp på traven för att få förhållandet att växa och bli starkare. Schysst idé tycker jag. Vill du veta mer? Gå till företagets hemsida här

2. Blommor i paket

Företaget från Storbritannien Bloom and wild levererar vackra buketter i ett paket. Blommorna skall enligt uppgift hålla sig fräscha och fungera väl i en blomvas, trots det något udda valet av leveranssätt. Lite coolt och ja, väldigt smart ändå. För att läsa mer om företaget och verksamheten, klicka här!

3.  Pimpa dina soffor från Ikea

schyssta soff-fötter


Det svenska företaget Pretty pegs designar soff-fötter. Ja, du läste rätt. De designar riktigt snygga soff-fötter och levererar över hela världen. Detta är inte reklam men jag tycker de var riktigt snygga. Kul med idéer som utvecklar det som är så enkelt och billigt, nämligen en ikea-möbel. För att läsa mer om verksamheten kan du spana in alla sofftillbehör här.

4. Se hur din bebis mår i din smartphone

Håll koll på hur din bebis mår

Företaget Mimo har utvecklat en body för bebisar som skall hålla koll på puls och hjärtrytm m.m. En lösning som sedan är uppkopplad mot din smartphone där du i realtid ser hur han eller hon mår. Om det är värt att helt utesluta fysiska kontroller, det tror jag inte, men vaknar man tvärt om natten kan det vara ett bra komplement så man i onödan inte väcker barnet. Kolla mer om babyplagget här

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *