Du MÅSTE låta naturlig på telefon

När du ringer kalla samtal är det A & O att du låter naturlig och det du säger låter och känns naturligt hos den personen du pratar med just då. 

Det finns idag så många exempel där säljare inte lyckas tränga igenom bruset pga. att säljandet inte är en naturlig del hos säljaren. Detta är beklagligt. 

Vad ska man göra för att låta naturlig i ett telefonsamtal?

 
Det får man själv känna. Det som fungerat absolut bäst är att vara avslappnad och trygg i uppgiften. Veta vad man ska säga och veta vilket budskap man ska förmedla.
En annan sak som också har fungerat för mig är att man saktar ner tempot på sitt pratande, nästan så att det känns lite för långsamt. Här är jag övertygad om att man låter mer naturlig och mänsklig och då tas man emot på ett mer positivt sätt.
 

Nyttan med att ringa säljsamtal

Har du inget mål med din försäljning så är mina tips totalt värdelösa. Men om du har bra mål med tydliga resultat kommer du att märka skillnad med fördelen att mina tips är gratis.
Nyttan med att ringa de säljsamtal som krävs av dig är att detta kort och är skillnaden på poitiva och negativa säljresultat. Utan telefonen så missar du mängder av möjligheter som andra mer än gläds åt. Helt på din bekostnad.

Är det värt det?

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *