Hur får man tiden att gå ihop?

 

 

 

 

tiden är viktig

Foto: epsos // flickr

Att få tiden att gå ihop kan te sig en aningen svårt. Är det så att man dessutom har familj som kräver sin tid har man ytterligare faktorer att ta hänsyn till.

Men det viktigaste av allt, när du står med deadlines inpå knuten och en rad möten som måste genomföras är att Du är inte ensam och andra har gjort det förr.

Att driva företag med många motsättningar är en utmaning. Det har jag all respekt för. Men har andra klarat av det så kan med all säkerhet även du klara av det. Kanske inte problemfritt men du kan klara av det.

Jag har själv ofta hamnat i situationer där jag könner stark tidspress. Utöver mitt företag och flera intressen som tar väldigt mycket tid har jag en underbar flickvän där vår relation måste vårdas på bästa sätt.

Appar till din smartphone kan hjälpa dig
Något som jag har väldigt stor nytta av i min vardag är flertalet appar som lämpar sig för planering och strukturering.

Du har bland annat föertalet av googles app-bank men väl vört att nämnas är deras app Google Keep som är ämnat för att dnkelt och smidigt kunna notera anteckningar när du är på språng. Givetvis finns det en uppsjö av anteckningsappar så det är bara att söka på nätet så finner du det du vill ha.

Sedan har jag alla mina mail till telefonen men jag låter mig sällan störas av notifieringarna eftersom det förstör det flytet som är så viktigt för att få saker gjorda.

En annan viktig sak är att planera och lista upp saker som måste göras. Då blir det mycket lättare att verkligen få saker gjorda och det är ju precis det du vill.

Familjen är viktigast – låt dem vara delaktiga i din vardag
Utesluter familjen dig kommer de efter en tid att utesluta dig. Hjälps ni åt med att lägga upp veckorna kommer de att ha större respekt för dig när du är borta mycket. Att förekomma är långt mycket bättre än att förekommas så därför skall du alltid utgå från att göra din familj delaktig i ditt liv.

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *