Innan det är för sent – Gör det du vill göra!

image

Hej på er.

Idag fick jag en rejäl tankeställare.
Jag hade jobbat i natt på mitt deltidsarbete vid sidan om mitt företag.

Jag stannar till, på vägen hem  för att dricka lite. Bilar kör givetvis om mig och inget man självklart tänker på.

Precis när jag ska åka kör en Audi förbi mig, och jag väntar ytterligare en liten stund. Det var blåsigt och snöade kraftigt och vägarna var inte nämnvärt bra plogade.

Rent krasst var väglaget uselt och det i sig är en trafikfara.

Men jag väljer att så sakteliga rulla vidare. Vad jag ser längre fram är att den sista bilen som körde om mig hade krockat och kört in i sidan pä en annan  bil som fått sladd. Jag var första bilen på plats och jag tillkallar på hjälp.

Genast börjar jag tänka och jag konstaterar att det hade kunnat vara jag som hade krockat och då kanske än mer allvarligt än vad denna olyckan var. Jag hade kunnat frontalkrocka och inte skriva det här inlägget. Så… Jag är mer än glad över att jag blev törstig och valde att stanna till.

Med det sagt så vill jag påpeka att det aldrig kan vara för tidigt att göra det man vill. Men en dag kan det vara för sent att ens våga drömma om att göra det man vill.

Så kör på. Gör det du vill. Idag!

Ha de gott!

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *