En ny #hashtag att ta vara på

20131010_152051[1]

Har du någon gång gett bort en present utan att för den delen ha blivit glad?
Är du som jag att när man ger bort något så blir man själv glad? Jag kan nämligen tycka att det är ofantligt kul att ge bort något som uppskattas av mottagaren och därför blir det då roligare att ge något hellre än att få.

Det tänkte jag slå mynt i när jag sprider #hashtagen #Görnågonglad.

Idag är det så enkelt
folk knegar på med sina jobb, med sina projekt och sina utmaningar. Men det är väldigt sällan de får höra att de är bra på det de gör eller för den att de ser väldigt bra ut (om man nu vill flörta lite). Oavsett så kan man göra en helt främmande människa så glad att den personen kommer minnas dig för resten av sitt liv. Är du då som jag som blir glad av att ge något så kommer ju även din dag att kännas så mycket bättre. Även om du skulle vara sur och vresig just den dagen.

Därför tycker jag att du kan göra någon glad idag. En person du möter ofta t.ex. kassörskan i affären, busschauffören när du åker till jobbet, en kollega som jobbar på utan att det märks, eller varför inte din granne?

Men vad ska jag säga?
Det finns så mycket du kan säga för att göra någon glad. T.ex. ”Du är så trevlig när man kommer hit och handlar”, ”Tack för att du kör mig till jobbet idag” eller något annat.

Detta kommer garanterat att uppskattas av mottagaren och det behöver riktas lite tacksamhet till folket runtomkring oss, som kämpar på för att vi skall kunna göra det vi skall göra och ha det bra.

Du kommer också att må bra
Vet du med dig att har gjort någon glad idag så kommer även du att få del av den glada energin som mottagaren svarar med när den får höra dina små värmande ord varpå du kommer få extra energi:) – Bra va?

Lycka till och kommentera gärna hur det går! Så kom igen… #Görnågonglad!

Ha det gott!

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *