Hösten är här – Likaså möjligheterma till affärer

wpid-wp-1441512758850.jpeg

Bild: Min älskling Rasmus och Jag

Tjenare bloggen. Underbart att få skriva här igen. Du är saknad men ändå fullständigt underbar.

Du som kikar in här kommer att märka en viss skillnad från förr. Näee… inget med design utan upplägget.

Jag är fullständigt medveten om att jag inte lyckades med mina förväntningar om att få igång bloggen till att bli mer professionell. Det gick inte. Jag kunde inte vara personlig och när allt skulle vara i artikelform tappade jag intresset.

Därför, krypandes till korset, inser jag att det är roligare och mer spännande att få vara personlig och det kommer jag att satsa på. :mrgreen::mrgreen: Jag tror att Du skulle gilla det och jag tror att Du kommer att få ut mer av ett upplägg på det viset….

Med det numer personliga upplägget får du inblick i min vardag och mitt liv i jakten på något underbart. Du kommer att få följa med på den fantastiska resan som jag gör med mitt företag och du kommer att bli en del i mitt liv. Varvat med vardag får du lite sköna tips för ditt företagande och / eller liv som säljare.

Lägg in dina kommentarer om vad du tycker!!!

Ha en fin Söndag så hörs vi snart igen!

Kraaam bizniz-lovvaaz! 💳💰💼💜💚

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *