Vad är du bra på?

Har du någon gång funderat på det? Har du tänkt så här: ”Hmm…Vad är jag bra på egentligen?”. Det är det många som kan säga, men tyvärr väldigt få som verkligen säger det till dig. Vad du är bra på. Vi är lite för rädda för att klara av att säga det idag tyvärr. Istället för att sprida glädje väljer vi att inte sprida någonting alls. Dina vänner gör det sällan. Din chef gör det ännu mer sällan av rent egoistiska syften och det är därför du skall göra en liten tankekarta sk. Mindmap.

Sätt dig själv i centrum på ett papper och så ska du sitta ner ett par minuter och fundera ut vad du gör om dagarna, vad du är bra på, vad du är mindre bra på. Använd sedan denna mindmap’en genom att konstruktivt nå framgång. Antingen på arbetet (Att begära löneökning), i ditt företag (För att skapa produkter eller tjänster som dina kunder kommer att gilla) eller dina andra åtaganden, exempelvis som ledamot i någon styrelse. Alternativen är många. Men mindmap’en kommer du ha nytta av. Den kommer vara oslagbar. Alltså kommer Du att vara oslagbar!!!

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...