Dags att köra igång igen – för att driva företagande

Sverige behöver bli bättre på företagande. En annan borde bli bättre på företagande. Vad jag tror kan vara till stor nytta är att börja blogga igen.

Tangentbordet jag använder för att skriva mina artiklar
Mitt tangentbord som jag använder lyser upp i mörkret så jag kan skriva artiklar och inlägg.


Efter att ha legat på latsidan med bloggen känner jag kraft, energi och puls för att lyfta och göra bloggen till något bättre än vad den är idag.

Att tappa inspiration är jobbigt och frustrerande. Att känna noll ork för något som man har brunnit sjukt mycket för är en personlig besvikelse och inget annat än ett farligt virus.

Vad kan man förvänta sig?

Min plan är att du ska kunna finna information, inspiration och nyttoartiklar om att driva företag. Utöver det vävs det in lite personliga reflektioner och rena ekonomiska artiklar och inlägg.
Mixen tror jag är det bästa och drömmen hade varit om just Du känner att detta är stället du kollar in, varje dag. Året om.

Min plan?

Målet och syftet med bloggen är givetvis att tjäna en slant på högkvalitativa inlägg som du finner stor nytta och glädje av. Inläggen kommer ibland att vara sponsrade med riktigt vassa artiklar från aktörer inom det ekonomiska segmentet. Vidare kommer vissa artiklar att omfattas av betallänkar som leder till företag som betalar mig provision om du väljer att köpa något därifrån. Dessa typer av artiklar/inlägg/nyheter kommer klart och tydligt att märkas som betalda inlägg och du kan känna dig trygg med att företagen som syns på bloggen är seriösa.

Var delaktig

Min största förhoppning är att du som läser detta och kommande inlägg drar stor nytta av mitt skrivande.
Jag önskar att du är delaktig och delar med dig av det som skrivs. Du kan kommentera, dela och höra av dig på alla tänkbara sätt. Det viktigaste är att du uppför dig och har en ton som förväntas av vuxna, mogna människor. I annat fall kommer du få notiser om något inte är lämpligt.

Se nu till att sova gott och ta hand om dig.
Det är helg. Njut av den så hörs vi snart igen.

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *