Fler än någonsin har deklarerat elektroniskt

Sktteverket

Nu efter de hetsande deklarationstiderna som varit har Skatteverket redovisat att nästan 2 av 3 har deklarerat elektroniskt vilket innebär cirka 5 miljoner.

– Det är glädjande att allt fler upptäcker fördelarna med att deklarera elektroniskt. Det blir färre fel, vilket är till fördel både för den enskilda och för oss på Skatteverket.
Det säger Ingemar Hansson, generaldirektör för Skatteverket.

Även bland företag är siffran relativt god (där möjligheten att deklarera elektroniskt har funnits). Drygt 350 000 har tagit vara på chansen vilket innebär att dessa har stor chans att få tillbaka sina pengar före midsommar.

1 Nyhet för i år är att du kan avboka deklarationen i pappersform helt och hållet (privatpersoner) och gör alla det, som med hjälp av datorn, telefonen eller mobiltelefonen har deklarerat kommer det vara ett enormt lyft för miljön.

Fick du tillbaka några pengar från Skatteverket? Gick det smidigt att deklarera?

Lägg en kommentar!

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *