Ett relativt enkelt sätt att tjäna pengar på…

Vill du tjäna pengar? JA, jag tänkte väl det.

Det vill ju jag också.

Men hur vill du gå till väga? Är det genom att driva företag eller har du ett intresse i att starta sajter?
Om svaret på den sista frågan är “Ja”, skall du läsa vidare.

Så här är det:

Driver du en sajt kan du ganska enkelt tjäna pengar på den. Du kan erbjuda annonsplatser men du kan också gå med i affiliateprogram, vilket är mycket lättare än att jaga annonsörer. Ett affiliateprogram är mer eller mindre ett annonsprogram, där du som hemsidesnickrare har möjligheten att styra innehållet så det passar din hemsida. Vilka ämnen som passar för din hemsida får du själv avgöra men något som är populärt är resor, shopping och en snabbt växande bransch nämligen casinon på Internet.

Hur funkar det rent konkret?

Om du som jag gillar roulette så kanske du vill starta en hemsida om just roulette på nätet. Du går med i ett affiliateprogram (bara att söka på google). Ett exempel på ett sådant affiliateprogram är svenska Tradedoubler. Du hittar ett som matchar din kravspecifikation och du måste då ansöka om att få delta i affiliateprogrammet. Därefter kommer en tid av väntan där du får ett besked om du är godkänd eller ej. Oftast är det inte några problem. Sen har du en rad olika typer av annonser och länkar som garanterat kommer funka för din sida. Du lägger upp länkarna/annonserna och se till att folk klickar på dessa annonser.

Det är bara en av vägarna att gå om du vill lyckas som Internet-entreprenör.

Ha det gott

/Carl Jonas

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *