5 saker att göra när du har tråkigt

Ibland finns den stund där som gör att vi känner oss helt uttråkade. Ibland kan det bero på den mentala biten, ibland beror det på umgänget som vi har inte riktigt motsvarar våra förväntningar på vad vi vill åstadkomma tillsammans. Därför tänkte jag göra en liten lista på vad man kan göra, om man har tråkigt och behöver förslag på sysselsättning.

Let’s go!

1. Lär dig spela ett instrument
Det kan vara nyttigt att spela instrument. Det kan dessutom vara rogivande och ta dig till möjligheter som innan aldrig fanns. För din personliga utveckling kan det vara grymt att börja spela instrument. Dels för att du skapar dig ett nytt intresse, som i sin tur ger dig nya och fräscha kontakter och så vidare.

2. Satsa pengar
Att spela om pengar kan vara ett alternativ för en del. Det är förenat med en del risker givetvis så var på din vakt. Men är du noggrann så kan lite spel om pengar skapa en viss spänning i livet.

Känner du inte till några spelsajter så kolla denna sidan: Svenskacasino.se.com

3. Bilda en organisation
Att bilda en organisation kan vara ett bra sätt att få lite ansvar och göra något nyttigt. Drar du det ett strå längre så kan du starta en välgörenhetsorganisation som verkligen hjälper andra människor. Är du dessutom lite av en entreprenör kan du ju starta flera organisationer.

4. Börja träna
Att börja träna är väldigt bra samtidigt som ursäkten ”det är tråkigt” inte funkar. Varför den ursäkten inte fungerar beror på att det nästan finns miljoner av träningsformer. Någon träningsform kan alltid passa någon så man tycker det är roligt att träna.

Därför. Vidga vyerna. Är gymmet tråkigt att gå till kanske hästpolo eller kajakpaddling kan vara nåt.

5. Spela in en film
Att spela in en film kan gynna dig på många sätt. Dels kan du stärka ditt varumärke som person eller så kan du stärka varumärket på en produkt. Du kan få folk att skratta och må bra eller skapa någon form av dokumentär som gör att folk bara älskar dig och allt tack vare en videokamera. Ut och prova lite.

Har du en bra mobil så kör på det i början. Allt handlar om att börja någonstans!

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *