3 tips på hur du får ett naturligt leende som fastnar hos andra

Ett leende är så vackert men samtidigt så funktionellt. Ibland pratar man om att en bild säger mer än tusen ord. Jag vill därför påstå att ett leende säger mer än tusen ord av den enkla anledningen att ett leende kan ta dig hur högt som helst, medan motsatsen, ett surt och uttråkat ansiktsuttryck kan ta dig hur långt ner som helst.

Skaffa dig ett naturligt leende
Om du väljer att skaffa dig ett leende (ja det är faktiskt ett val) så har du lättare för att bli omtyckt, du har lättare att få kontakt med människor och ibland hjälper det dig att få jobbet du vill ha. Dock så kan listan göras lång och det är bara ett litet urval av fördelar ett leende kan skapa.

Idag får du tre tips på hur du kan få ett naturligt leende och samtidigt må lite bättre.

TIPS: Läs mer om hur du snabbt kan lära dig att imponera på folk

1. Se dig själv i spegeln
Se dig själv i spegeln. Helst naken så att du ser ditt naturliga jag. Vad ser du? Vad händer om du ler? Ser du en skillnad i ditt personliga uttryck? Ja det gör du, skillnaden på ett naturligt bittert ansikte är förödande stor jämfört med ett naturligt glatt ansikte. När du står och ser dig själv i spegeln skall du ta dig en funderare på hur du vill uppfattas gentemot din omgivning. Skall de få en bild av dig som en bitter människa eller skall du sätta ett avtryck hos dina medmänniskor som en glad och positiv människa? För till slut kommer vi fram till att en glad människa tenderar vi att minnas och komma ihåg under en mycket längre tid än om vi skulle varit raka motsatsen.

2. Måla upp humoristiska scener
Att se det humoristiska i saker som finns, händelser som inträffar kan hjälpa dig väldigt långt till att bli den där människan som skapar ett avtryck hos andra. Dock så skall du inte skratta åt folk som råkar illa ut men kan du använda fantasin så kan du nog få fram ett leende med hjälp av den här metoden.

3. Bli en van människa som ler
Att bli en människa som har ett naturligt leende kräver att du övar. Ett påklistrat leende syns lång väg att det är fejk och det är just därför du ska öva på att le. Vilket sätt ler du på som får dig att se så naturlig och mest intressant ut?
Om du inte vet är det raka vägen till spegeln och prova dig fram. När du sedan funnit ditt leende skall du öva dig van.

Nu hoppas jag att du börjar le och gör dig intressant för andra människor. Det är då du har kommit en bra bit på vägen om du vill göra ett gott intryck.

Bli grym på att leva och ha det gott!

Bildtack till: Ruth Ellison // flickr
[recent_posts layout=”thumbnails-on-side” columns=”2″ number_posts=”4″ cat_slug=”livsstil” exclude_cats=”foretagande-2″ thumbnail=”yes” title=”yes” meta=”no” excerpt=”no” excerpt_words=”35″ strip_html=”yes” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=””][/recent_posts]

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *