Dags att börja ladda batterierna.

Nu är det dags. Nu skall du börja starta motorn som kommer göra dig till en vinnare hösten 2013. Idag tänkte jag ge dig lite tips på hur du kan tänka och hur du skall resonera så att starten för dig som driver företag eller jobbar som säljare blir så bra som den bara kan bli.
För det är väl det du vill?

Eller?

Bra. Tänkte väl det. Att du skall bli en mästare för dig och kanske många andra.

Nu kör vi!

1. Det viktigaste att tänka på
Det viktigaste att tänka på när man skall tillbaka från semestern och dra igång sitt företag är på de mål man har satt upp. Har du inte satt upp några mål är det hög tid att göra det. Sätta upp mål för resterande året så du vet vad du ska sikta på. Utan mål famlar du i mörkret vilket inte är bra.

2. Det viktigaste att göra
Det viktigaste du kan göra, så här efter lata dagar på stranden och slappa kvällar på altanen är att verkligen sätta igång med arbetet. Att börja sälja är A o O i en organisation när du kommer tillbaka. Oavsett om det är din eller någon annans företag du jobbar på. Istället för en mjukstart med knappt några samtal ringda skall du bli den som utmärker sig som en god säljare och starta hösten med mycket samtal och mötesbokningar. Så förbered dig på att jobba. Det kommer gynna dig i längden.
[ad code=1 align=center]
3. Börja motionera
Nu är inte det här en hälsoblogg. Men rådet att börja träna måste tas med. Just för att det påverkar dig och din kropp så positivt. En annan faktor är att hösten är på intågande. Skall vi klara oss undan en höstdepression måste kroppen må bra. Det gör den med hjälp av motion. Så börja göra något.

Du behöver inte bli en atlet. Men att förbättra vardagsmotionen kan vara ett bra botemedel om du lider av höstdepression.

Till sist…
Till sist vill jag säga att om du redan nu börjar planera för en success till hösten så skall du fokusera på målet och Hur du tar dig dit. Alltså inte bara på målet. Vägen dit är lika viktig.

Kör hårt nu så hörs vi snart igen!

Ha det gott

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *