Kom igång med Twitter – Guide (Del 1)

twitter
Jag lovade häromdagen att jag skulle skriva ett inlägg om hur du kommer igång med Twitter.
I inlägget om twitter skrev jag bl.a. att du kan följa mig och varför det är bra. Idag tänkte jag hjälpa dig att komma igång med detta underbara sociala nätverk som kan gynna dig och dina affärer.

1. Kom igång

Registrera dig på Twitter
När du för första gången går in på Twitter får du upp ett par rutor där du kan fylla i information. I det här läget behöver vi enbart bry oss om den nedre rutan som heter ”Ny på Twitter? Registrera dig”. Här måste du fylla i ditt namn i första rutan som är benämnd ”Fullständigt namn”. Heter du således Anders Andersson fyller du här i ”Anders Andersson”.
Registrera dig på Twitter - Fyll i namn

Sedan vill Twitter att du i den andra rutan, mittersta rutan fyller i din E-mailadress. Nu har jag bara tagit ett exempel till bilden varpå du kan bortse från just den Email-adressen.
Fyll i din email-adress vid Twitteraktiveringen

Till sist vill Twitter att du fyller i ett önskvärt lösenord. Fyll då gärna i ett relativt långt lösenord som innehåller Siffror, stora och små bokstäver och gärna något specialtecken för att du skall vara så säker som möjligt.
Fyll i ett önskvärt lösenord till ditt twitterkonto

Nu klickar du på den gula knappen som heter ”Registrera dig på Twitter”.
twitter_reg

När du klickar på knappen kommer du komma till en bekräftelse-sida. På den här sidan kommer du få en bekräftelse på om allt gick vägen vid registreringen eller om något inte stämde. I samband med att du kommer till den här sidan kommer du även få ett användarnamn tilldelat dig. Användarnamnet kan du ändra om du så önskar och välja något mer personligt, som passar dig. Skulle dock användarnamnet vara upptaget ser du det i samband med att du börjar fylla i ditt önskvärda användarnamn. I så fall måste du ändra då alla användarnamn är helt unika.
Glöm heller inte att läsa igenom villkoren för användandet av Twitterkontot.
bekräftelsesida på Twitter i samband med att du registrerar dig.

Nu skall du klicka på den gula knappen som heter ”Skapa mitt konto”.
I samband med att du klickar på knappen accepterar du att du har läst igenom Twitters användarvillkor och att du godkänner dessa samt att du intygar att du kommer följa dessa utan undantag.
Skapa kontot på Twitter

När du nu har klickat på knappen skapas ditt konto och du får nu gå vidare till del 2 i den här guiden.

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *