Säljandet en livlina i ett företag

image

Att driva företag innebär att man behöver kunder. Du behöver kunder om du vill att firman din skall överleva. Kunder är så att säga det absolut viktigaste du behöver. Utan kunder -> ingen cash -> ingen mat på bordet.

Därför måste vi företagare kämpa oss igenom det som kallas för försäljning.
I företaget som jag driver pågår något spännande. Jag expanderar…
Från att ha jobbat hemma har företaget flyttat till ett kontor. Företaget har så att säga vuxit ur sina kläder och just därför kommer försäljningen att vara den absolut viktigaste pusselbiten om jag vill att expansionen ska gå bra. Detsamma gäller dig.

Vill du växa måste du sälja
80% av ett företags intäkter kommer uteslutande från säljavdelningen. Det innebär att om  eget och är, precis som jag, själv med ditt företag så måste du bli grym på försäljning. Just för det är ditt företags livlina.

Hur ser du på försäljning?
Du kanske fasar över allt som har med försäljning att göra. Du kanske darrar så fort du lyfter luren för att ringa ett kallt samtal?

Lästips: Kom igång med försäljning och kalla samtal

Eller så vet du med dig vad som behöver göras. Och gör det.
Men oavsett vad så är den viktigaste biten i ditt företagande just försäljning och därför är det så viktigt att arbeta med att bli bättre på försäljning så att du kan bygga upp ditt företag, långsiktigt.

Vad tycker du om försäljning?

Carl Jonas

Hej! Jag heter Carl Jonas. Du läser nu ett inlägg som är skapat för dig så att du kan bli bättre på företagande och entreprenörskap. Kommentera gärna artikeln så lovar jag att svara inom kort. Tack för att du läste det här!

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *